Väder nils svt

Nils Holmqvist | SVT Nyheter

Nils är en enkel man, med huvudet bland molnen och fötterna på jorden. Fritiden spenderas allra helst med familjen eller i vänners goda lag.

Meteorolog och molnskådare

Väder-Nils om julvädret – SVT Nyheter

Väder-Nils om julvädret | SVT Nyheter

21 dec. 2022 — Väder-Nils har senaste rapporten inför jul. I videon hör du SVT:s meteorolog Nils Holmqvist berätta om den senaste väderprognosen inför jul.

Med tre dagar kvar till julafton är det många som planerar att åka bort. Men hur blir då vädret under julhelgen? Väder-Nils har senaste rapporten inför jul.

Nils Holmqvist – Wikipedia

Nils Joakim Holmqvist, i media ofta kallad “Väder-Nils”, född 22 juli 1986 i Anderslöv, är en svensk meteorolog och författare. Holmqvist arbetar på SVT:s …

Så mycket tjänar populära SVT-meteorologen Nils Holmqvist

Så mycket tjänar populära meteorologen Väder-Nils

5 jan. 2022 — Väder-Nils är gift med Julia Callegari, 33, sedan 2019 och tillsammans har de sonen Pelle, döpt efter Holmqvists morfar enligt en intervju i …

Nils Holmqvist, 35, har gjort en raketkarriär som meteorlog i SVT:s nyhetssändningar. Men har det gjort avtryck i ekonomin?

”Väder-Nils” har blivit pappa – Aftonbladet

Nils ”Väder-Nils” Holmqvist har blivit pappa: Jättekul

10 maj 2020 — Förra året gifte sig SVT-meteorologen Nils ”Väder-Nils” Holmqvist, 34, och Julia Callegari, 31. Nu har paret fått barn tillsammans.

Nils ”Väder-Nils” Holmqvist har blivit pappa. SVT-meteorologen och kärleken Julia har välkomnat lilla Pelle till världen

Nils Holmqvist – Aftonbladet

Nils Holmqvist

SVT-meteorologen och kärleken Julia har välkomnat lilla Pelle till världen. … Little Jinder gnabbas med Persbrandt och Väder-Nils får åskpanik.

Nils Holmqvist – Facebook

SVT.SE. Väder-Nils: ”En kall vinterdag kan kosta flera hundralappar”. Det har blivit ett allt tydligare samband mellan vilket.

Väder-Nils Alla hjärtans dag | By SVT – Facebook

Stora förvirringen i SVT:s sändning: ”Ska inte jag ha karta?” Väderkartan dök inte upp när det var dags för Nils Holmqvist att presentera vädret i söndagens …

Keywords: väder nils svt